Om IRET

PDF Irets Affärsplan

IRET utvecklar, producerar samt lagerhåller produkter inom relining. Grundare av bolaget är Ivan Friström, Pierre Skelander, Johan Nilsson, Niklas Nilsson-Alm och Patrik Nilsson-Alm. Alla delägare har lång erfarenhet från branschen och är också intressenter i reliningsföretaget Svensk Röranalys.

IRET ska med gedigen kunskap och hög kompetens söka innovativa lösningar och vara påfarten till den framtida reliningsbranschen. ”Det enkla är det geniala” ska alltid vara vägledande. Vi är öppna för utväxling av kunskap kring metoder och verktyg för relining och ser en framtid där geografiska områden utanför Sverige är intressanta.

Relining Step by Step

Relining Step by Step är IRETs flaggskepp. Metoden föddes när ägarna arbetade på fältet med relining och såg vilka problem som uppstod med skarvar och läckage som följd. Enkelt uttryckt innebär Step by Step att linern (strumpan) monteras bit för bit i ledningarna så att de överlappar varandra och alla skarvar hamnar i vattnets flödesriktning.

IRET ska nu ta Step by Step vidare – utveckla det till ett koncept där produkter, teknik och utbildningar går hand i hand. Målet är att skapa ett intresse – inte bara på den inhemska marknaden – utan också den internationella.

IRET ser med tillförsikt på framtiden. Tekniker, metoder och produkter som underlättar och spar resurser vid renovering har en framtid. Vi tror på paketeringen och marknadsföringen av Step by Step. Vi tror också på att utbildning är A och O för branschen och här kan IRET ta en roll i framtiden.

Tillagd i varukorgen